UNDERBART !

Det är meningen att man ska krascklanda ibland för att kunna lyfta igen och se de positiva i allt runt omkring.


Look at me ì`m Happy :D







Vissa dagar springer förbi andra tar sig sakta förbi.-

KRASCHLANDNING

vissa dagar är sånna som inte borde kommit elr sånna man bara vill glömma när den är förbi. Denna dagen är precis en sån. vad jag än försökte göra så blev det fel.
Jag gjorde de bästa av situationen i alla fall och laddar om för en ny vecka som väntar.
denna veckan kommer vara fullt upp men de är viktigt att stanna upp och leva livet också ;) !!

Hoppas på mer bilder nästa veckan :P




Grattis på morsdag mamma.


Man vet aldrig hur de blir innan ?!

Igår var en lång dag i skolan , kom hem och slussade iväg småsyskonen till fotboll och kalas. Sen bort och hämta jokim på dagis och så drog vi och köpte pizza, sen var de mys med film och chips resten av kvällen. Så kom familjen hem och jag drog ut med Elias och åkte longboard, testade att åka för första gången och de var hur roligt som helst :O. Kom hem mitt i natten sen somnade jag gott :D


Idag har jag klippt mig. Jag säger bara en sak , MAn vet inte hur de blir innan de är klart. JAg är vell hyffsad nöjd men saknar de långa nått så in i he..ete nu när de är borta :(.

Jag måste tyvärr fortsätta plugga nu , massa skolarbete kvar trotts att de är lov om två veckor.

Ni vet vart jag finns , over and out.

P.s ska ta mig en go promenad efter allt pluggande.

Onsdag

Nu var de onsdag och jag kan inget annat än att le.

Allt är bara så jävla bra , Jobb,vänner,familj och framförallt skolan. Börjar halv ett idag. Så de blir ett snabbt inlägg här så ska jag kila till bussen . Ikväll är de dans och jag kommer nog inte blogga mer idag eftersom jag har massa att plugga när jag kommer hem efter dansen.

Så vi hös imorgon . Puss hej ;*)

Dont worry be happy :D

Saknar dig så de gör ont .

.


Dagen blir vad du gör den till !



Är tvungen att skriva av mig . Ni behöver inte läsa . detta kommer bli långt.

Bra start på dagen , fick reda på att mitt efterlängtade VG i matte kommer som slubetyg . tummen upp för de så nu blir de långa sovmorgonar och korta dagar fram till sommarlovet.

efter skolan hängde Elina Olsson med mig hem , de var över ett årsedan vi umgicks och jag saknar tiderna , ja ni fattar ju själva två tjejer som inte snackat på ett år hade en del att snacka om . Jag hoppas vi är på banan igen för vi har så otrolit roligt ihop låt de forsätta så :D

Sen vid 7 tiden drog jag in till stan i shorts,linne och jacka för att titta på Elin när hon sjungde med sitt band , träffade även erik och Robert och typ David :P . Dem var jätte duktiga i alla fall :D .

Som ni kanske förstod så frös jag ihjäl i kylan med kortkort så jag drog till helene där vendela var och passade barnen , kröp ner under en filt och försökte värma mig. Sen drog jag ut till bussen och nu är jag hemma. Men jag fryser fortfarande så nu ska jag krypa ner i sängen , messa underbara syster som är på klassresa sen ska jag sova.


Låt de som gör dig lycklig skina över de som sårar dig

Miss you

HejjHejj ^^

Är i danslokalen med Vendela, har varit de sen klockan elva, vilken dag alltså helt sjuk. men aja vi har haft roligt i alla fall  . blogghumöret är inte på topp , Vendela få dra med mig till donken så blir de nog bättre.


tycker ni ska stänga av datorn och dra ut i detta underbar väder istället.


bilder från dopet kommer nu :



Lilla arvid 2,5 år börja sjunga idas sommarvisa från ingenting . så jävla gulligt va de <3



Då var Axel Erik Pollux Lundqvist döpt i kungsbacka kyrka :D



Här har vi Monica,Björn, per eller pärra som han också kallad med Axel i björns famn



sen en tid tilbaka ...

Maria Larsson ..jag
27/2
1994



GUDFADER !! :D <33




Sommaren är på väg!!

Elr sommaren är redan här , imorse gick jag upp till fotollen med lillebrorsan i mjukisbrallor och linne , de var hur varmt som helst men helt underbart. När vi kom hem var de av med de varma kläderna och lägga sig i underkläder på altanen och sola medan lillebrorsan med godkännande från mig fick hälla vatten över mig . Självklart hade vi fika på altanen i den otroligt härliga värmen.

Sen in och tittade på någon film men båda somnade och jag vaknar upp två timmar senare av att Monica ringde. Sen var de bara att äta, fixa iordning mig och greja inför dopet.

Klckan 16,00 var de dop i Kungsbacka kyrka för Axel min systersson . På väg in till stan kommer jag på att jag glömt plattången på 180 grader+turbo på i källaren på en bänk med massa kläder. Så pappa fick snällt dra hem och dra ur sladden. Förlåt.Under tiden var jag ,släkten och vänner till Monica och Björn i kyrkan .Jag satt bredvid Anna Gustavsson och vi flabbade oss igenom hela dopet. Prästen var jätte rolig och mitt i all tystand börjar Arvid 2,5 år sjunga idas sommarvisa. hahaha !!

Efter de blev de fika och mys i församlingshemmet . Fick träffat alla goa lundqvistare från Stockholm också , hoppas få in bilderna imorgon på bloggen. Orkar inte nu ! Ska upp och käka lite godis sen ska jag sova tidigt idag.Är jätte trött


(Man börjar undra när du inte ens kommer på ditt eget barnbarns dop men de är ditt val och inte  mitt, jag orkar inte lägga mig i och försöka styra dig för de  är omöjligt. Mycket sorgligt att de är så här men de får vara som de är när de inte blev som de skulle. )

Even the best fall down to the end

En docka i ett dockhus . Världen är för stor för att mötas. Allt är inom fyra väggar.

Jag vet inte , jag bara kom på de nu.

sitter med frida,Joel , Daniela och ska plugga lite innan jag drar hem för dagen. Nu är de äntligen Fredag och japp jag älskar de !! <3

Låten är bäst :D

Nationella i 2 timmar.

Nu har jag precis suttit på matte nationella prov i 2 timmar och ni fattar nog inte hur bra de gick , hahah , jag måste få bättre självförtoende för jag kan verkligen , helt sjukt :O . men jag är lycklig , vi får se vad betyget säger sen , nu är de bara ladda om och starta näthandeln om 5 minuter. är lagom seg i bollen , orkar inte myckert mer för idag , men ska träffa Nathalie efter skolan en stund sen hem och ha en riktigt mysih Fredag , Jennie kanske kommer förbi en sväng också.


Jag tror på dig ! :D


Dagen ...

Idag började vi halv  nio och fick då åka bussen rakt ut i skogen till världens ände nämligen äskhultsby. Därifrån skulle vi sen gå hallandsleden till bräckan . Jag gick med Jozzan och de tog oss en och en halv timme att gå en mil. Mycket rolig promenad med sjukt fint väder.

Från då till nu vilekt är typ 3 timmar har jag duschat , pluggat , lyssnat på musik , facebook och solat ute på altanen . Jag har serisöt variit ute hela dagen.

Här kommer bilder från mitt pluggande









Nu har jag fått sällskap av Amanda och Elias , snart drar jag in till Stan och dansa i 3 timmar !

Ha de så gött och stäng av datorn och dra ut istället

Nu ska jag vara social , ha de gött <33








HJÄLP :O

Tiden bara går och jag fattar verkligen inte hur man ändrar header. hjälpa mig kanske ??

Nu ska jag göra kvällsmat och fixa för vandringen på en mil imorgon. Hej och hå hej då :P


Ett  skratt förlänger livet , vad bra då är jag odödlig, haha

RÖRA RUNT OCH GÖRA OM ! <3

Nu ska jag fixa min blogg, GÖRA OM OCH GÖRA RÄTT !

De har varit en helt galen dag idag , men shieet vad jag har skrattat , och jag är lyckligast :D

Nu är jag här

Nu har jag äntligen landat , underbar dag i skolan , sen drog jag hem , så kom Evelina Berg hit så snakade vi lite, jag hoppas verkligen allt kan bli bra nu för vi har väldigt roligt ihop , "släpp de var som då för att kunna leva nu". Brukar man vell säga ?? 

Nu har jag även vart med lillebrorsan när han klippt sig och beställt tid till mig den 29 maj , vet dock inte hur jag vill ha de . BLONT OCH KORT ? (Y) . hahaha . vi får se ;) 

Jag har precis ätit och här sitter jag vid bloggen och min hög med typ 50 papper med skolarbeten som måste sorteras upp. Får se om jag orkar ta tag i de nu elr om jag skjuter upp de till sen :O

Hello :D

back on track ,

jag haer lärt mig under dessa dagar , hoppas de är något som är användbart framöver.

undebar ledighet ! <3

skriver mer sen , nu är de svenska sen slutar jag , underbart !

...

Jag är borta över helgen . You found me then you see me. Mobilen är avstängd så lämna meddelande så hör jag av mig på Måndag 

Ha de gött hej !! 





Jag har bestämt mig för en helg av frihet , och de är så obeskrivligt underbart , äter hur mycket och när jag vill , inte uppkopplad på en mobil och tillåter mig själv att titta hur mycket på tv och film som helst. De borde ni också testa , de bästa som hänt på länge !


God natt !

Dagen :

Imorse städade jag klart de jag påbörjade igår, sen fixade jag iordning mig och drog in till stan.
Mötte upp Jennie och så drog vi till hedeskolan för att hon ville hälsa på typ , men vi stannade inte länge istället drog vi hem till henne och bakade neger bollar (kalla de va du vill boll ). Vi tittade på tv och tog de lungt redan då var jag hur trött som helst.

Sen senare gick jag till Helene och så började jobbet , jobbade 3 timmar (Y) , och så kom en av mina bästa killkompisar dit och så drog han och jag ut och satt oss i parken och chillade. Vad mer skulle man göra med den extrema huvudverken som jag fått. Helt sjukt , är hur trött som helst. Så nu ska jag ta och sova. God natt :D


Vilken tid de tar....att städa

Jag försöker städa men de tar bara sån enorm tid. De värsta är att jag drunkar i mina egna kläder, jag har så extremt mycket kläder, helt sjukt , 4 galjerober (mitt ord för garderober) och 4 backar med kläder och de finns ännu mer ligger i tvätten nu . haha xD

Jag kommer ingenstans med denna städningen , tyvärr , tur att jag är ledig imorgon så jag kan fortsätta då med för i denna fart lär jag inte bli klar idag ..


Men förövrigt har de varit en toppen dag , fick veta att jag har ett solklart MVG i småföretagande oh mitt jävl....a svenska arbete jag gjorde igår berömde min svenska lärare mig stort för och tyckte jag hade variit jätte duktig. känner mig sjukt glad. MEn de är mycket i skolan nu , bita ihop och gå vidare :D

Ha de bra , ska försöka städa lite till innan jag ska ramla i soffan och glo hollywood fruar tills jag somnar , dagen kom och den försvann.

Jag har gjort val i livet och jag gjorde dem för jag var tvungen att välja.

SOMMARJOBB V.24-26

JAG HAR FÅTT SOMMARJOBB INOM KUMMUNEN

MELLAN VECKA 24-26 :D

PÅ IFK FJÄRÅS <3

DE KAN INTE BLI BÄTTRE :D

JAAGGGGG ÄÄRRRRRR LYYYYYCCCKKKLLLIIIGGG ! <3333333

Vad är ett tempel ?

God morgon =)

Då var de redan Måndag , Igår blev de till att försöka fixa iordning mitt svenska arbete och vilken tid de tog , de var verkligen jätte mycket att fixa och de var verkligen jätte svårt eftersom jag fortfarande inte vet helt klart vad ett tempel är :( .

Sen blev de att shoppa med lillebrorsan och sen mer plugg,fixa lite i tvättstugan, sen snackade jag med Danne som hjälpt mig med svenskan och sen somnade jag gott efter det.


Nu är de snart dans med Helene och efter skolan ska jag verkligen hem och städa. De har nått bristningsgränsen på vad som är okej nu , damsugan och ett ordentligt röj är vad som krävs!!

Puss hej , bloggar mer sen :D





Back in business ,

De var ju länge jag var borta ? haha . Jag orkar faktiskt inte göra någon stor grej av allt detta. Nu är jag tillbaka för att aldrig försvinna igen.

Vi kan vell börja om från idag. DAgen har variit helt underbar , Passade små syskonen imorse väldigt mysigt vi tittade på film och myste. sen bar de av till Göteborg för att se på bio med Vendela. Vi såg LAST SONG en mycket bra film , Verkligen en av dem bättre tjej filmerna som gjorts !



 



Rekomenderas starkt om man gillar kärlekskomedier <3.

Kvällen spenderades med familjen, god mat , spel och har precis suttit och pratat med pappa i typ 2 timmar , han är verkligen en förebild, så underbart att ha en sån person som man kan bolla ideer med och som kan förstå mig , lyssnar och hjälper :D

Som sagt jag är back in business , ska bli lite seriösare här på bloggen framöver :D

Förlåt för dålig uppdatering.

Jag vet att de är sämsta uppdateringen här , men lusten finns inte alls .

Jag har valt att ta veckan som kommer som en för mig själv , menar inget negativt mot någon , men jag kan inte springa runt och bry mig om allt och alla. Finnas för alla hela tiden . För om jag gör de så finns jag inte snart , jag kommer försvinna helt. Så ni som känner mig hoppas jag att ni förstår att jag snart är back in business men nu behöver jag få komma tillbaka i min takt. '

De är inget som direkt har hänt , och de är därför jag stannar upp nu inna de är försent !!

jag är snart tillbaka <3

Jag mår jätte bra , de är bara de att min energi och tankar ska gå åt ett annat hål ett tag

Man kan inte sluta när man mår som sämst , inte när man mår bäst. Därför stannar jag när de bara är så här ......<3

Bilder från kvällen :D

Pinnen pallade inte trycket
''
Ett...
två...
tre..... vad ska nu ske
Du e bland de bästa jag har , vi är verkligen hur lika som helst och har jätte roligt tillsammans :D
Kanske helt galet ??...
Jag bara e lycklig :D
Vår farkost , nyttig kost :D
Vad ska du göra nu ? jag ska sova (så är hon iordning gjord och fixad)
<3
Äkta lycka kommer in ifrån :D
Dansare :d nu då och föralltid <3 . bilden är riktigt fin :D
Ne jag orkar inte mer bilder nu , titta in min facebook för mer bilder , nu är de god natt <3

Jennie är helt klart bäst ! en underbar vän :D

det är värt ett försök men detta inlägg kommer bli allt annat än seriöst.
Sitter här med Jennie och tänker tillbaka på kvällen som gått. Vi cyklade runt i kungsbacka. De enda vi hade som rikt märken de var att vi skulle vara tillbaka innan tolv och att vi inte fick vara på stationen (fullt förstårligt) vi hållde oss till de :D
Från Hede-> kungsbacka ån -> Donken -> cyklade till Helene , dansade och snackade -> Hamnen och tog lite kort -> Hem till Josse pw och hälsade på henne och Ebba -> hem till Anton och våldgästade han med killarna -> efter att blivit tillsagd av anton att inte klara att cykla över en åker var de de enda jag skulle klara sagt som gjort , vi tog oss över på en cykel över åkern -> sen var vi tillbaka klockan 23.00 :D
Cola, chips med mera så sitter vi nu här klockan 2 på natten :D

Jag längtar till ikväll =)

De blev en riktigt underbar valborg med Jennie , Elin och Kigge igår. Ni är BÄST ! (Y)

Nu ska jag ner och titta på en film , sen försöka få tag på Elina och se hur vi gör idag, om vi ska ses vilket vi inte gjort evigheter :( <3 ,

Sen blir de Jennie ikväll och så ska jag sova över där =) , hoppas på bilder om vi har sån tur att vi får alla upplevelser på kort. Hahahaha xD , jag längtar som fan jag och Jennie har verkligen hur roligt som helst ! helt galet !

Låt lyckan blir de största i ditt liv


RSS 2.0